Zbýšov - registr oznámení  

Vyhledávání

?
 
 

 

Pokyny pro žadatele o přístup do registru

 

 

 


Nahlížení do registru

Každý má právo na základě písemné žádosti  bezplatně nahlížet do registru a pořizovat si z něj opisy a výpisy.Výpisy a opisy evidenční orgán žadatelům o nahlížení do registru neověřuje  a také jim neposkytuje fotokopie písemností vedených v registru. 

 

Do registru je možné nahlížet osobně u evidenčního orgánu nebo v elektronické podobě prostřednictvím veřejné datové sítě (dále jen „v elektronické podobě“). Pro žádost o nahlédnutí do registru  je předepsaná písemná forma.   Musí v ní být obsaženy  jméno, příjmení, datum narození, trvalý pobyt, případně adresa pro doručování, liší-li se od adresy trvalého pobytu.

 

    Žádost o nahlédnutí do registru lze  podat:

    • osobně u evidenčního orgánu


    V takovém případě se, prosím, obraťte na pracovníka evidenčního orgánu - tajemnici MěÚ Ing. Annu Zahradníčkovou, tel. 546 431 592
    Poté se v domluveném termínu  dostavte osobně k evidenčnímu orgánu, tj. do budovy Městského úřadu Zbýšov, Masarykova 248. Pracovníkovi evidenčního orgánu předložte vyplněnou žádost o nahlédnutí do registru, resp. si od pracovníka evidenčního orgánu vyžádejte příslušný tiskopis, kde vyplňte stanovené údaje. Údaje uvedené v žádosti pracovník evidenčního místa ověří na základě Vámi předloženého průkazu totožnosti. Poté Vám  umožní  nahlédnout  do registru, nebo Vám udělí uživatelské jméno a přístupové heslo. Uživatelské jméno a přístupové heslo  Vás opravňuje nahlížet  do registru v elektronické podobě  z libovolného počítače připojeného k veřejné datové síti

    • prostřednictvím provozovatele poštovních služeb
      Městský úřad Zbýšov
      Masarykova 248
      664 11 Zbýšov
    • elektronicky do elektronické podatelny evidenčního orgánu
      epodatelna@mestozbysov.cz

     

    Po ověření žádosti  o nahlédnutí do registru podané prostřednictvím provozovatele poštovních služeb nebo elektronicky do elektronické podatelny evidenčního orgánu, Vám pracovník evidenčního orgánu udělí uživatelské jméno a přístupové heslo, které Vám  doručí prostřednictvím provozovatele poštovních služeb do vlastních rukou. Uživatelské jméno a přístupové heslo  Vás opravňuje nahlížet   do registru v elektronické podobě z libovolného počítače připojeného k veřejné datové síti.

    Poučení

    Veškeré údaje vedené v registru mohou být použity a dále zpracovávány pouze za účelem zjištění případného střetu zájmů při výkonu funkce veřejného funkcionáře. Zpracováváním osobních údajů v registru nesmí být dotčena ochrana osobních údajů podle zákona  o ochraně osobních údajů.

     

    Přestupku se dopustí ten kdo používá  nebo dále zpracovává údaje vedené v registru k jinému účelu než ke zjištění případného střetu zájmů při výkonu funkce veřejného funkcionáře, dále ten kdo neoprávněně sdělí třetí osobě uživatelské jméno a přístupové heslo k nahlížení do registru. Za uvedené přestupky lze uložit pokutu do výše 50 000 Kč.

     

    Technické podmínky nahlížení do registru

    Oznámení  v registru jsou zveřejňována  jako dokumenty PDF. K jejich prohlížení je nutný prohlížeč, např. Adobe Reader, který lze zdarma získat např. na stránkách Amos Software.  

     
    Zodpovídá: Ing. Anna Zahradníčková
    Vytvořeno / změněno: 10.5.2008 / 10.5.2008
    Evidenční číslo: 100590-51

     

    Zobrazit vyhledávací formulář »


     
     

    Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


    web & design , redakční systém | Přihlásit se